Å eie eller leie en sykkel handler om mer enn bare anskaffelsen, og service og vedlikehold er en viktig del av eierskapet. Jo mer du bruker sykkelen, jo viktigere er det at du har et godt verksted i ryggen som hjelper deg når du trenger det.

Våre sykler er av høy kvalitet med komponenter fra anerkjente utstyrsleverandører. Likevel er El-sykler mer kompliserte enn vanlige sykler og da er service og vedlikehold kritisk for å bevare sykkelen og sykkelgleden best og lengst mulig.

Vi hjelper alle kunder så godt vi kan og det spiller ingen rolle om du ikke har kjøpt sykkelen din hos oss. Vi er sertifiserte på Shimano og Bosch sine systemer, og du kan være helt trygg på at vi vil gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd og kan bruke mest mulig av din tid på sykkelen.

Service

Riktig og løpende service og vedlikehold er viktig for å sikre lengst mulig levetid på sykkelen, sikkerheten og ikke minst sykkelgleden.


Verksted

Djurny har som mål å ha det beste sykkelverkstedet og den beste kundeopplevelse for deg som sykkeleier. Det innebærer fasiliteter og utstyr, men også de beste mekanikerne og kompetansen. Vårt verksted er derfor godt utstyrt med alt av nødvendig utstyr og verktøy, i tillegg til gode arbeidsforhold for våre mekanikere. Vi er også hele tiden løpende oppdatert og sertifisert fra våre samarbeidspartnere og leverandører, som sikrer at våre kunder får en effektiv og kvalitativ serviceopplevelse. Vår kompetanse er din trygghet, og vår effektivitet er din fordel.


Trygghet

Hos Djurny får du hjelp når behovet oppstår enten det er for å ta service eller skifte utslitte deler. Vi tar selvfølgelig service på alle sykler, og for sykler vi selger selv tilbyr vi serviceavtaler.

Og for å skille oss litt ut, kan du få et totalt bekymringsfritt sykkelhold gjennom vår hente/bringe tjeneste, som betyr at vi kommer hjem til deg og enten fikser sykkelen din eller tar den med til vårt verksted. Når vi er ferdig leverer vi den tilbake hjemme hos deg.