KompromissløsKvalitet


Djurny har sitt utspring blant fjord og fjell på Sunnmøre. Vi holder til på Moa i Ålesund, men har ambisjoner om å etablere oss også andre steder i Norge.

Der vi er, skal vi tilby kompromissløse kvalitetssykler og – enda viktigere – den beste kundeopplevelsen når det gjelder service. Nettopp derfor bruker vi også store ressurser på å utvikle kvalitetsverksteder og ha de beste og mest kompetente mekanikerne på laget.

Vi sender sykler over hele landet, og du kan enkelt sende oss en mail så hjelper vi deg med å finne den perfekte turpartneren. Og om du befinner deg i nærheten er du selvfølgelig alltid hjertelig velkommen innom for en hyggelig sykkelprat og en god kopp kaffe.

Velkommen til oss!

Bli med på reisen


I Djurny tror vi på sykkelen som fremkomstmiddel og leketøy, enten du trives best på asfalt, grus eller i skogen. Vi tror også at sykkelen er i ferd med å bli gjenfødt som fremkomstmiddel. Introduksjonen av EL-sykkelen har bidratt til det og vi er overbevist om at særlig EL-sykkelen vil bli en større og naturlig del av vår hverdagsmobilitet fremover.

I Djurny skal vi fokusere på to ting; sykkelen og kunden. Punktum. Vi kommer derfor aldri til å bli en sportsbutikk med tusenvis av varekategorier som stjeler fokus fra dette. Joggesko på tilbud og bevernylondresser får du andre steder. Vi hjelper deg med de beste syklene og den beste sykkelservicen.

Din trygghet i ditt valg av oss som leverandør, er det vi jobber for hver dag. Både når du skal kjøpe din enste sykkel og når du skal ha service, vedlikehold eller oppgradere. Du kan være helt sikker på at vi kommer til å gjøre alt vi kan for å ivareta deg som kunde og din sykkel. 

Vurderer du ny sykkel – med eller uten motor – så håper vi du tar kontakt med oss, så vi sammen kan finne den perfekte modellen for deg. Vi tilbyr også serviceavtaler som gjør at du kan bruke så mye tid som mulig ute på en velfungerende sykkel.

Velkommen til oss!