Serviceavtale


EL-sykler er kostbare produkt og for å opprettholde bruksglede og verdi anbefaler vi jevnlig service og vedlikehold. Vi tilbyr kjøp eller at du kan inkludere serviceavtale i leasingleien og vi har 2 nivåer du kan velge mellom:

 

BASIC

Vi utfører foreskrevet årlig service, vedlikehold og kontroll av mekaniske komponenter, slitedeler, motor, batteri og styringsenheter. Alt i henhold til fabrikantens retningslinjer. Enkelt og greit slik at du kan bruke mest mulig av tiden din på å sykle.

 

EXCLUSIVE

I Exclusive avtalen får du alt det samme innholdet som i Basic, men i tillegg skifter vi til vinterdekk og sommerdekk for deg årlig. Vi kommer i tillegg hjem til deg og henter sykkelen for service og leverer den når den er ferdig. Vasket og klar for nye eventyr.

Enklere enn dette blir det ikke.

 

Be om pristilbud i dag på serviceavtale på din el-sykkel!

Hva er leasing?


Leasing er enkelt forklart en finansieringsform. Til forskjell fra kjøp, så vil man derimot ikke eie varen, men leie den i en tidsavgrenset periode. Leasing er en stadig mer benyttet finansieringsform også i privatmarkedet, men kanskje mest kjent fra bilbransjen, der stadig flere privatleaser i stedet for å kjøpe bilen sin.

En fordel med leasing er at man unngår store utlegg. For et mindre engangsbeløp og deretter en månedlig leiekostnad, vil man få det samme produktet og ha full bruksrett til varen. 

Det er derimot viktig å være klar over at når man leaser en vare, så er det noen andre som eier den. Kunden har bruksrett over varen så lenge forpliktelsene ivaretas, og ut over det kan man bruke varen på lik linje med om man eide den selv. Man har likevel et ansvar for å passe på og ta vare på varen, og sikre at den leveres tilbake til avtalt tid og i henhold til normal bruk og slitasje.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på leasing av din nye el-sykkel!